Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλειστά από το Σάββατο τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Κλειστά από το Σάββατο τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2020 22:05
Κλειστά έως τις 30 Νοεμβρίου είναι από σήμερα (7/11) τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα μετά το καθολικό lockdown που επέβαλε η Κυβέρνηση.

Σε καθολικό lockdown τίθεται από σήμερα η χώρα προκειμένου να περιοριστεί η έξαρση της πανδημίας. Μετά από αυτή την εξέλιξη, τα πρακτορεία ΟΠΑΠ θα μείνουν κλειστά από τις 7 έως τις 30 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια των νέων έκτακτων κυβερνητικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY θα παραμείνουν κλειστά από τις 07 έως τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Για τον ΟΠΑΠ, η υγεία και η ασφάλεια των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων μας αποτελεί προτεραιότητα, και συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλες τις ενέργειες που έχουν ως στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Καλούμε τους πελάτες μας να μείνουν ασφαλείς στο σπίτι!


ΟΠΑΠ Online


Το παιχνίδι συνεχίζεται online!

Οι διαδικτυακές πλατφόρμες του ΟΠΑΠ pamestoixima και tzoker.gr, καθώς και η εφαρμογή TZOKER λειτουργούν κανονικά.ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.