Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το ΑΕΛ - Λαμία

Επίσημο: Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το ΑΕΛ - Λαμία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2020 18:19
Λίγη ώρα πριν την σέντρα του αγώνα της ΑΕΛ με την Λαμία, οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού αλλά και του μασέρ, ο οποίος είχε κάνει μασάζ στους 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας κι έτσι το παιχνίδι αναβλήθηκε.

Μετά τα Αστέρας Τρίπολης-Βόλος και Άρης-ΑΕΚ ακόμα ένα παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού.

Ο λόγος για το ΑΕΛ-Λαμία, αφού λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, οι «βυσσινί» γνωστοποίησαν ότι βρέθηκαν τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού καθώς και του μασέρ της ομάδας, ο οποίος είχε κάνει μασάζ για την προετοιμασία του αγώνα σε 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας, οι οποίοι υποχρεωτικά και αυτοί λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου πρέπει να τεθούν σε καραντίνα». Ως εκ τούτου η αναμέτρηση αναβλήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορονοιού σε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πριν από τον αγώνα με την Λαμία καθώς και του μασέρ της ομάδας μας, ο οποίος μέχρι εκείνη την στιγμή που μας ειδοποίησαν από το εργαστήριο που κάνει τους ελέγχους ότι είναι θετικοί, είχε κάνει μασάζ για την προετοιμασία του αγώνα σε 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας, οι οποίοι υποχρεωτικά και αυτοί λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου πρέπει να τεθούν σε καραντίνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.