Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Σένκεφελντ ως το 2023

Παναθηναϊκός: Σένκεφελντ ως το 2023

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
13/11/2020 17:11
Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με το τριφύλλι ως το καλοκαίρι του 2023.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει ο Μπαρτ Σένκεφελντ ως το 2023. Ο Ολλανδός στόπερ βρισκόταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με την ομάδα καθώς το συμβόλαιο του έληγε τον Ιουνίου του 2020 και έτσι σε δύο μήνες είχε την ευκαιρία να υπογράψει σε όποια ομάδα ήθελε. Τελικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία,με τον 29χρονο άσο να έχει αφήσει μέχρι στιγμής τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο αγωνιστικά όσο και με την συμπεριφορά του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Μπαρτ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 και έχει καταγράψει 39 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού σε επίσημα παιχνίδια.

Λίγο μετά την υπογραφή του δεύτερου συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, ο Μπαρτ Σένκεφελντ μοιράστηκε τις σκέψεις του.

«Είμαι ευγνώμων στον Παναθηναϊκό για την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Δεν είναι για μένα ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου, είναι όμως μία νέα πρόκληση.

Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στην Ευρώπη με αυτή τη φανέλα, να κάνω μαζί με τους συμπαίκτες μου, περήφανο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να επιστρέψουμε και στη συνέχεια να σταθεροποιηθούμε εκεί όπου ανήκει ο σύλλογος. Βήμα – βήμα πιστεύω πως θα το καταφέρουμε.

Υπάρχουν πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι στο σύλλογο. Έχω συναντήσει ανθρώπους που με βοήθησαν σημαντικά σε αυτό το διάστημα της παραμονής μου στον Παναθηναϊκό»
.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.