Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Μεγάλη νίκη η Σερβία, εντυπωσιακό το Βέλγιο (highlights)

Nations League: Μεγάλη νίκη η Σερβία, εντυπωσιακό το Βέλγιο (highlights)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/11/2020 00:21
Ολοκληρώθηκε και η 2η διοργάνωση του Nations League με την Σερβία να πετυχαίνει μία τεράστια νίκη απέναντι στην Ρωσία με 5-0 και να παραμένει στην Β΄κατηγορία. Η Ουγγαρία επικράτησε με 2-0 της Τουρκίας και πήρε την άνοδο, την ώρα που η Αυστρία ισοφάρισε στο τέλος την Νορβηγία στην Βιέννη (1-1).

Το Βέλγιο σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι κέρδισε με 4-2 την Δανία ενώ η Αγγλία δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ισλανδία και πήρε τη νίκη με 4-0. Η Ολλανδία έκανε τη νίκη στα τελευταία λεπτά και έφυγε με το διπλό από την Πολωνία (1-2), ενώ η Ιταλία πήρε ακόμη μία νίκη απέναντι στην Βοσνία (0-2).

Ιρλανδία και Βουλγαρία ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα σε ένα κακό παιχνίδι με τους Βούλγαρους να υποβιβάζονται στην Γ' Κατηγορία ενώ η Ουαλία πήρε τη νίκη απέναντι στην Φινλανδία (3-1) και πανηγυρίζει την άνοδο. Η Τσεχία σφράγισε την πρώτη θέση με τη νίκη της επί της Σλοβακίας (2-0), την ώρα που η Σκωτία γνώριζε την ήττα στο Ισραήλ με 1-0.

Η Αρμενία κέρδισε με 1-0 την Βόρεια Μακεδονία και πανηγυρίζει την άνοδο, ενώ σε ένα κάκιστο παιχνίδι Γεωργία και Εσθονία ήρθαν ισόπαλες με 0-0. Η Αλβανία πήρε επίσης μία σημαντική νίκη απέναντι στην Λευκορωσία με 3-2 και θα αγωνιστεί στην Β΄Κατηγορία ενώ η Λιθουανία πήρε τη νίκη απέναντι στο Καζακστάν (1-2). Τέλος το Κόσοβο μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε με 1-0 την Μολδαβία.


Αλβανία-Λευκορωσία:3-2



Καζακστάν-Λιθουανία:1-2



Γεωργία-Εσθονία:0-0



Αρμενία-Βόρεια Μακεδονία:1-0



Σερβία-Ρωσία:5-0



Αγγλία-Ισλανδία:4-0



Ουαλία-Φινλανδία:3-1



Βέλγιο-Δανία:΄4-2



Αυστρία-Νορβηγία:1-1



Βοσνία-Ιταλία:0-2



Πολωνία-Ολλανδία:1-2


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.