Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ένταση ανάμεσα σε Κλάτενμπεργκ και Σιδηρόπουλο για το γκολ του ΠΑΟΚ!

Ένταση ανάμεσα σε Κλάτενμπεργκ και Σιδηρόπουλο για το γκολ του ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/11/2020 14:07
Στιγμές έντασης είχαμε στην τηλεδιάσκεψη των Ελλήνων Διαιτητών με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ καθώς ο Άγγλος ήρθε σε διαφωνία με τον Τάσο Σιδηρόπουλο για το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πρώην διεθνής ρέφερι είχε κάνει ήδη γνωστή την άποψη του για την επίμαχη φάση, τονίζοντας ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ του Τσόλακ πριν η μπάλα φτάσει στον Ελ Καντουρί και σκοράρει. Το ίδιο σκεπτικό εξέφρασε και στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τους Έλληνες διαιτητής, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο ωστόσο να εκφράζει την αντίθεση του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κλάτενμπεργκ υποστήριξε πως δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω συζήτηση καθώς υπάρχει φάουλ, την στιγμή όμως που ο Σιδηρόπουλος τόνιζε πως γι΄αυτόν δεν φαίνεται κάτι μεμπτό στη φάση. Σε εκείνο το σημείο ο Άγγλος φέρεται να είπε την λέξη "Bullshit" δείχνοντας ξεκάθαρα τον εκνευρισμό του.

Το θέμα δεν πήρε συνέχεια αν και ο Έλληνας διεθνής διαιτητής ζήτησε να μάθει με ποια κριτήρια θα μπορούσε να είχε δοθεί φάουλ στην φάση, χωρίς όμως να λάβει κάποια συγκεκριμένη απάντηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.