Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Σήμερα είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος»  (video)

Μαρινάκης: «Σήμερα είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/11/2020 22:42
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλους του παιχνιδιού με την Μάντσεστερ Σίτι μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος καθώς υποστήριξε ότι πριν το γκολ της Μάντσεστερ Σίτι υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ στον Ντρέγκερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Σήμερα παρόλο που παίξαμε σχεδόν με τη μισή ομάδα, μπορούσαμε να πάρουμε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Δυστυχώς σήμερα είχαμε αλλοίωση, γιατί το γκολ της Σίτι προέρχεται από καθαρό φάουλ, καθαρή αγκωνιά πάνω στον Ντρέγκερ. Ήταν πολύ εύκολο να το δουν στο VAR και να ενημερώσουν το διαιτητή αν δεν το έχει δει ίδιος. Δεν είναι ωραίο όταν οι παίκτες τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο να μας αδικεί η διαιτησία και ειδικά όταν άνετα μπορούν να το δουν στο VAR. Το αξίζαμε, παρόλο στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να μπούμε καλύτερα αλλά είναι μία αδικία που ειλικρινά δεν την περιμέναμε από αυτούς τους διαιτητές

Έχουμε δύο παιχνίδια, ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι να διεκδικήσει καλά αποτελέσματα στα δύο παιχνίδια και να περάσει. Έχουμε τα προβλήματα μας με τους τραυματισμούς και covid, αλλά στον Ολυμπιακό είμαστε για τα δύσκολα. Έχουμε δύσκολο ματς το Σάββατο και πρέπει να κερδίσουμε γιατί πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και μετά να πάμε στη Μασσαλία. Γι' αυτό είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε πολλούς παίκτες και μπορούν να προσφέρουν όλοι. Είδατε τον Βρουσάι σήμερα απέναντι στην πιο ακριβή ομάδα της Ευρώπης και του κόσμου μπορεί να κάνει πράγματα. Θέλουμε δύο νίκες. Έχουμε κερδίσει ξανά στη Μασσαλία, μπορούμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια»
, ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.