Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το όνειρο έγινε… εφιάλτης για τον ΠΑΟΚ! (video)

Το όνειρο έγινε… εφιάλτης για τον ΠΑΟΚ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2020 23:53
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε πολύ νωρίς με 2-0 στην έδρα της Αϊντχόβεν, αλλά οι Ολλανδοί έφεραν… τούμπα το ματς (3-2) και έχουν πλέον το προβάδισμα για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Παρά το ονειρικό ξεκίνημα κατά το οποίο κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στο πρώτο τέταρτο, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-2 στο Αϊντχόβεν από την PSV και υποχώρησε στην 3η θέση του ομίλου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Βαρέλα (4’) και Τζόλη (13’), όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Αϊντχόβεν ανέβασε ρυθμούς, μείωσε στο 20’ με τον Γκάπκο και με δύο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’ Μαντουέκε, 53’ Μάλεν) γύρισε το παιχνίδι. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί στο δεύτερο μέρος και γνώρισαν την ήττα, την πρώτη του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο τους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και τη νίκη της Γρανάδα επί της Ομόνοιας (2-1) ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -1 από την 2η Αϊντχόβεν αλλά και στο -5 από την πρωτοπόρο Γρανάδα.

Το ματς:


Ιδανικότερο ξεκίνημα δε γίνονταν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν το πρώτο τέταρτο. Στο 4’ μετά από σέντρα του Ροντρίγκο, ο Τζόλης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Βαρέλα και κατέληξε στα δίχτυα. Εννέα λεπτά μετά (13’) ο Ζίβκοβιτς έκανε ωραία ενέργεια και γύρισε στον Σβαμπ, αυτός αντί για σουτ έδωσε όμορφα στον Τζόλη που έκανε το 2-0 για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ενδιάμεσα στα δύο γκολ, η Αϊντχόβεν βρήκε δίχτυα με τον Μάλεν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ παρότι ο παίκτης των γηπεδούχων καλύπτονταν από τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ.

Η PSV κατάφερε να βρει άμεση απάντηση επιστρέφοντας γρήγορα στο ματς. Στο 20’ οι γηπεδούχοι άλλαξαν εξαιρετικά τη μπάλα και ο Γκάπκο με όμορφο τελείωμα εντός περιοχής μείωσε σε 2-1. Το γκολ ανέβασε ψυχολογικά την ολλανδική ομάδα, η οποία κέρδισε μέτρα και μέχρι το ημίχρονο είχε δύο καλά σουτ με Μάλεν (42’) και Ζάχαβι (45+1) αλλά ο Ζίβκοβιτς με ισάριθμες επεμβάσεις κράτησε το 2-1.

Μπορεί το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος να ήταν ονειρικό, ωστόσο το δεύτερο ήταν εφιαλτικό, αφού η Αϊντχόβεν έφερε… τούμπα το ματς μέσα σε δύο λεπτά. Στο 51’ οι γηπεδούχοι άλλαξαν ωραία τη μπάλα κι ο Μαντουέκε με πλασέ εντός περιοχής ισοφάρισε σε 2-2. Δύο λεπτά μετά, ο Ζίβκοβιτς νίκησε από κοντά τον Ζάχαβι, αλλά ο Μάλεν πήρε το ριμπάουντ και έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Η Αϊντχόβεν έφτασε κοντά και σ’ ένα τέταρτο γκολ στο 57’, με τον Μαντουέκε να αστοχεί με πλασέ από θέση περιοχής.

Παρά τις αλλαγές του Γκαρσία, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση, αδυνατώντας να απειλήσει με αξιώσεις την ολλανδική εστία. Η Αϊντχόβεν έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και πήρε τη νίκη που της επέτρεψε να προσπεράσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην 2η θέση του ομίλου.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.