Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούγιας: «Νιώθω ανησυχία για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη»

Κούγιας: «Νιώθω ανησυχία για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/11/2020 19:21
Ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του τόνισε ότι νιώθει για πρώτη φορά ανησυχία φέτος για τη διαιτησία ενός αγώνα, με αφορμή τους ορισμούς των ρέφερι για την εξ αναβολής αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Άρη.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν την προσεχή Τετάρτη (2/12) και ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» εξέφρασε την ανησυχία του.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι θεωρεί πως οι μέχρι τώρα διαιτησίες είναι εξαιρετικές κατά τη δική του άποψη κι ελπίζει ότι θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο.

Αναλυτικά στην επίσημη δήλωσή του ανέφερε:

Διάβασα τους ορισθέντες διαιτητές με τον Άρη, οι οποίοι προέρχονται από τον νομό Ημαθίας και είναι η πρώτη φορά στην τρέχουσα περίοδο που νοιώθω μία ανησυχία για την διαιτησία, όχι γιατί ο κ. Καραντώνης και οι βοηθοί του δεν είναι καλοί διαιτητές, αλλά για τους δικούς μου λόγους, που εύχομαι να διαψευστούν και θα είμαι ο πρώτος που θα τους δώσω συγχαρητήρια.

Ελπίζω και εύχομαι ο κ. Κοτσάνης από την Δράμα στο VAR να σεβαστεί την ιστορία και το τι έχουν προσφέρει αυτές οι δύο ιστορικές ομάδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσει τον κ. Καραντώνη να έχει μία άριστη διαιτησία.

Η διαιτησία έχει πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, σε όλους τους αγώνες και για όλες τις ομάδες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.