Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Κινδυνεύουν Ρεάλ κι Ατλέτικο, προκρίθηκαν Λίβερπουλ και Πόρτο (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: Κινδυνεύουν Ρεάλ κι Ατλέτικο, προκρίθηκαν Λίβερπουλ και Πόρτο (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/12/2020 00:25
Πολύ σημαντικά παιχνίδια διεξήχθησαν την Τρίτη (1/12) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λίβερπουλ και η Πόρτο εξασφάλισαν τα εισιτήριά τους για τα νοκ-άουτ, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης και η συμπολίτισσα Ρεάλ κινδυνεύουν με αποκλεισμό.

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Πόρτο απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0) από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ντραγκάο» κι εξασφάλισε την πρόκριση, ακόμα και σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχαναν στο «Βελοντρόμ» από τη Μαρσέιγ με 2-1.

Στο πρώτο γκρουπ, η Σάλτσμπουργκ πέτυχε την πρώτη της νίκη (1-3) κόντρα στη Λοκομοτίβ στη Μόσχα κι αν νικήσει στην Αυστρία την Ατλέτικο Μαδρίτης στην τελευταία αγωνιστική, θα την αφήσει εκτός συνέχειας. Οι «ροχιμπλάνκος» θα μπορούσαν να έχουν προκριθεί από απόψε (1/12) ακολουθώντας την Μπάγερν Μονάχου, όμως οι Βαυαροί παρά τις πολλές αλλαγές, απέσπασαν ισοπαλία 1-1.

«Φωτιά» στον δεύτερο όμιλο, καθώς η Σαχτάρ Ντόνετσκ νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης 2-0 στην Ουκρανία και πλέον υπερτερεί στην ισοβαθμία και είναι εκείνη δεύτερη, πίσω από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ. Η τελευταία όμως έχασε την ευκαιρία να προκριθεί, καθώς ηττήθηκε στο «σπίτι» της από την Ίντερ (2-3). Αυτό σημαίνει ότι στην τελευταία «στροφή», η «Βασίλισσα» και οι «νερατζούρι» μπορούν να αφήσουν εκτός συνέχεια τους Γερμανούς και τους Ουκρανούς, αν τους νικήσουν σε «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και «Μεάτσα» αντίστοιχα. Σε περίπτωση ισοπαλιών θα προκριθούν η Γκλάντμπαχ και η Σαχτάρ ολοκληρώνοντας την τεράστια έκπληξη.

Τέλος στο τέταρτο γκρουπ, η Λίβερπουλ νίκησε 1-0 τον Άγιαξ στο «Άνφιλντ» κι εξασφάλισε κι εκείνη την πρόκριση και μάλιστα ως πρώτη, την ώρα που η Αταλάντα «γκέλαρε» στο «σπίτι» της με τη Μίντιλαντ 1-1 και θα πάει στο Άμστερνταμ για να παίξει την πρόκριση, έχοντας πάντως την ευχέρεια να παίζει και για την ισοπαλία.

Δείτε τα highlights όλων των αγώνων της Τρίτης (1/12):

Α' Όμιλος

Λοκομοτίβ Μόσχας - Σάλτσμπουργκ 1-3




Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου 1-1




Β' Όμιλος

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-0




Γκλάντμπαχ - Ίντερ 2-3




Γ' Όμιλος

Πόρτο - Μάντσεστερ Σίτι 0-0




Δ' Όμιλος

Λίβερπουλ - Άγιαξ 1-0




Αταλάντα - Μίντιλαντ 1-1



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.