Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξαλλος ο Ίβιτς με τους παίκτες της ΑΕΚ: «Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ»

Έξαλλος ο Ίβιτς με τους παίκτες της ΑΕΚ: «Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/12/2020 15:49
Ο Ίλια Ίβιτς βρέθηκε τη Δευτέρα (7/12) στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και μίλησε στους παίκτες της ομάδας, μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής τα «έψαλε» στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι στη συνέχεια είχαν μία συζήτηση με τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός προπονητής φαίνεται ότι ακόμα χαίρει της στήριξης του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης να μην θέλει να πάρει βιαστικές αποφάσεις.

Όσον αφορά τα όσα είπε ο Ίβιτς, προσπάθησε να θέσει τους παίκτης της ομάδας προ των ευθυνών τους, εξαιτίας των κακών εμφανίσεων και των διαδοχικών εντός έδρας αποτυχιών.

Μεταξύ άλλων φέρεται να τους είπε:

«Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ, εγώ δεν κλείνω μάτι. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά από όσα έγιναν μετά την ήττα από την Μπράγκα, μπήκατε με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο. Πού είχατε το μυαλό σας; Η πρώτη ευκαιρία μας έγινε στο 75΄και μέσα σε δυο λεπτά από την ώρα που άρχισε το ματς πήγατε να φάτε δύο γκολ; Δεν μπορεί να είναι αυτή η εικόνα από ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.