Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Τα πάντα για την πρόκριση»

Μαρτίνς: «Τα πάντα για την πρόκριση»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/12/2020 17:29
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν την Πόρτο (9/12, 22.00) και θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, παίρνοντας την τρίτη θέση και αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μαρσέιγ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εστίασε στην αναμέτρηση, αλλά αναφέρθηκε και στα προβλήματα που δημιούργησε στους πρωταθλητές Ελλάδας ο κορωνοϊός.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αυριανό «τελικό»: «Πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε όπως το πίστευα με την Μίλαν, τον Ερυθρό Αστέρα και την Άρσεναλ. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε, πρέπει να μην κάνουμε τόσα λάθη και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεσή μας. Εφόσον γίνουν αυτά φυσικά έχω τη βεβαιότητα πως μπορούμε να περάσουμε».

Για το ότι η Πόρτο έχει περάσει και αν θα έχει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός: «Όχι δεν έχουμε κάποιο πλεονέκτημα. Η Πόρτο έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Δεν ξέρουμε ποιους ακριβώς θα επιλέξει o Κονσεϊσάο και αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Γενικότερα ξέρουμε πως δεν είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση, καθώς έχουμε χάσει μερικούς παίκτες από τραυματισμούς και τον Covid και αυτό μας δυσκολεύει, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση στο Europa League, έχουμε την ποιότητα για να το κάνουμε».

Το format της διοργάνωσης και το πόσο δύσκολο είναι: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο φέτος. Εμείς έχουμε πολλές απώλειες λόγω Covid-19, έχουμε πολλές απουσίες χωρίς να γνωρίζουμε και το χρονικό περιθώριο για το πότε θα επιστρέψουν, χτυπηθήκαμε περισσότερο από όλους από την πανδημία. Τώρα έχουμε δύο παίκτες που είναι εκτός. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να κάνουμε σωστή προετοιμασία για τα ματς και οι παίκτες μας έχασαν αρκετά ματς».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: «Αύριο θα κριθούν τα πάντα από την ποιότητα του παιχνιδιού μας Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε λάθος και δεχθήκαμε το γκολ που μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Αύριο πρέπει να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη, να είμαστε αποτελεσματικοί και να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Για το πρώτο παιχνίδι με την Πόρτο και αν κρίθηκε εκεί η πρόκριση: «Στο Ντραγκάο δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι. Η Πόρτο δίκαια βρίσκεται στην 2η θέση, είναι πολύ καλή ομάδα. Η Σίτι ήταν η πιο καλή ομάδα του ομίλου και θα έπαιρνε την 1η θέση. Δεν περιμέναμε να χάσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Όμως γενικά τα ματς με Πόρτο, Μαρσέιγ και Ολυμπιακό ήταν ισορροπημένα».

Τον Πέπε και εάν έχει στο μυαλό του να τον έχει βασικό και την 11άδα: «Δεν ξέρω ακόμα αν θα παίξει ο Πέπε. Να θυμίσω πως και άλλη φορά παίκτης που ήταν στην συν Τύπου, δεν έπαιξε στο ματς. Ωστόσο για αύριο πρέπει να περιμένουμε την τελευταία προπόνηση για να κάνουμε το πλάνο μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.