Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μελισσανίδης σε παίκτες: «Έχετε καταλάβει που έχετε έρθει;Τέλος τα συγχωροχάρτια»

Μελισσανίδης σε παίκτες: «Έχετε καταλάβει που έχετε έρθει;Τέλος τα συγχωροχάρτια»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/12/2020 20:56
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε την εμφάνιση του στην προπόνηση της ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης, μίλησε με σκληρά λόγια στους παίκτες της ομάδας και ξεκαθάρισε ότι ο Μάσιμο Καρέρα θα είναι ο προπονητής τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων φρόντισε να για άλλη μία φορά με τα λόγια του να αφυπνίσει τους παίκτες της ομάδας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα,ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως ο Καρέρα θα είναι ο προπονητής τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ρε έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Στην ΑΕΚ είστε ρε! Εμφανίστηκε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα! Έχετε κανένα παράπονο; Σας έχει λείψει τίποτα; Στην ΑΕΚ είστε ρε! Το καταλαβαίνετε; .Λοιπόν, το λέω για πρώτη και τελευταία φορά! Όποιος δεν έχει αντιληφθεί που βρίσκεται θα φύγει! Τώρα! Προπονητής σας είναι ο Καρέρα. Αυτός είναι και τέλος! Δεν έχω κανένα θέμα να φτιάξω την ομάδα από την αρχή για να την κάνω και πάλι ομάδα! Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.