Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άλλαξε απόφαση και επιστρέφει στην εθνική Καμερούν ο Ετό

Άλλαξε απόφαση και επιστρέφει στην εθνική Καμερούν ο Ετό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2013 11:09
Παρότι ο Σάμουελ Ετό δήλωσε πως δεν θα αγωνιστεί ξανά με την εθνική ομάδα του Καμερούν, ο νεοαποκτηθέντας άσος της Τσέλσι έκανε στροφή 180 μοιρών και έθεσε τον εαυτό του διαθέσιμο για τα παιχνίδια πλει-οφ με τη Τυνησία μετά από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της χώρας, Πωλ Μπιγιά.

Ο 32χρονος έμπειρος επιθετικός δήλωσε πριν περίπου ένα μήνα πως το κεφάλαιο εθνική ομάδα έχει πλέον κλείσει γι’ αυτόν.

Ωστόσο ο ίδιος έπειτα από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο του Καμερούν, Πωλ Μπιγιά, άλλαξε την απόφαση του και θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα στα πλει-οφ με την Τυνησία (13 και 17 Νοεμβρίου) , με την νικήτρια ομάδα να προκρίνεται στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Ήταν επιθυμία του Πωλ Μπιγιά να ενισχύσω την εθνική ομάδα ώστε να προκριθεί σε ένα ακόμα Παγκόσμιο Κύπελλο. Οπότε πλέον είναι η ώρα να συναντηθώ με τους συμπαίκτες μου για τον αγώνα με την Τυνησία», δήλωσε ο Ετό.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πωλ Μπιγιά πείθει κάποιον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην εθνική ομάδα του Καμερούν, με πιο γνωστή περίπτωση αυτή του Ροζέ Μιλά, ο οποίος σε ηλικία 38 ετών έπαιξε στο Μουντιάλ του 1990, πετυχαίνοντας μάλιστα τέσσερα γκολ στην πορεία της ομάδας ως τα προημιτελικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.