Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με ισοπαλία αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Με ισοπαλία αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2020 22:06
Ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία 0-0 με την Γρανάδα στην Τούμπα και διατήρησε το αήττητο με ισπανικές ομάδες στην έδρα του (3-3-0).

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ με ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Γρανάδα και τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου του με έξι πόντους. Ουσιαστικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλήρωσε τις δύο απώλειες του με αντίπαλο την Ομόνοια.

Ο Πάμπλο Γκαρσία «φρέσκαρε» την ενδεκάδα με 6 αλλαγές, δίνοντας φανέλα βασικού στον 16χρονο Κούτσια, ο οποίος έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με την «ασπρόμαυρη» φανέλα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πολλές αλλαγές πραγματοποίησε και η Γρανάδα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην είχε καλό ρυθμό.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδωσε με΄τρα στην Γρανάδα, η οποία είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη στο 13’ με τον Πασχαλάκη να νικά σε τετ-α-τετ τον Πουέρτας (13’) και η δεύτερη στο 22’, όπου Ίνγκασον έκανε σωτήριο τάκλιν στον Μολίνα, ο οποίος βρέθηκε σε τετ-α-τετ μετά από λάθος γύρισμα του Καντουρί. Η μοναδική αξιόλογη φάση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 44’ όταν μετά από στατική φάση, ο Βαρέλα πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκαρσία προχώρησε σε αλλαγές και ο ΠΑΟΚ πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι, καθώς είχε περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και δεν κινδύνευε ιδιαίτερα από τους Ισπανούς. Ωστόσο, αδυνατούσε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις, με εξαίρεση ένα πλασέ του Μουργκ στο 53’ κι ένα σουτ του Σβιντέρσκι στο 83’.

Η Γρανάδα τα έπαιξε όλα για όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο και «άγγιξε» το γκολ στο 90+3’ με κεφαλιά του Σουάρες που πέρασε λίγο άουτ. Στο ίδιο λεπτό, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έφυγαν στην αντεπίθεση αλλά Σβιντέρσκι και Κρέσπο δεν συνδυάστηκαν σωστά. Εν τέλει ο Πολωνός έκανε το πλασέ αλλά ο Εσκαντέλι έδιωξε σε κόρνερ. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε κι ο «Δικέφαλος του Βορρά» διατήρησε το εντός έδρας αήττητο με ισπανικές ομάδες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.