Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

FIFA: Ο Λεβαντόφσκι καλύτερος παίκτης για το 2020

FIFA: Ο Λεβαντόφσκι καλύτερος παίκτης για το 2020

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/12/2020 22:14
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς από την FIFA για το 2020 αφήνοντας πίσω του τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι.

Την αναγνώριση που του άξιζε για την φανταστική χρονιά την οποία έκανε με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου έλαβε και επίσημα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι καθώς ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς από την FIFA. Ο Πολωνός επιθετικός ο οποίος κατέκτησε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ με τους Βαυαρούς όντας πρώτος σκόρερ και στις τρεις διοργανώσεις, άφησε πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι οι οποίοι ήταν οι μόνιμοι νικητές τα προηγούμενα χρόνια.

Όσον αφορά τους προπονητές, νικητής ανακηρύχθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ που έφτασε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με την Λίβερπουλ. Καλύτερος τερματοφύλακας βγήκε ο Νόιερ, ενώ στην καλύτερη ενδεκάδα βρέθηκαν οι Άλισον (Λίβερπουλ), Αλεξάντερ Άρνολντ (Λίβερπουλ), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Ντέιβις (Μπάγερν), Κίμιχ (Μπάγερν), Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν-Λίβερπουλ), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Ρονάλντο (Γιουβέντους).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.