Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέθανε σε ηλικία 38 ετών ο Μαξίμ Τσιγκάλκο

Πέθανε σε ηλικία 38 ετών ο Μαξίμ Τσιγκάλκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/12/2020 14:06
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών ο Λευκορώσος επιθετικός Μαξίμ Τσιγκάλκο, σκορπώντας θλίψη σ' όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και δη στους φίλους του Football Manager!

Παγκόσμια θλίψη προκαλεί η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Μαξίμ Τσιγκάλκο. Ο Λευκορώσος επιθετικός έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Ο Τσιγκάλκο (ή Τσιχάλκα όπως λέγεται κανοικά) ήταν περισσότερο συνδεδεμένος με το δημοφιλές παιχνίδι Championship Manager, ειδικά αυτό του 2001-02. Ο παίκτης που όλοι αγόραζαν με ελάχιστα χρήματα και δε σταματούσε να σκοράρει.

Ο Λευκορώσος δεν κατάφερε ποτέ να κάνει την καριέρα που προδιαγράφηκε στο γνωστό παιχνίδι, ωστόσο είχε αξιόλογη πορεία με τη φανέλα της Ντιναμό Μινσκ (2001-2005), με την οποία σημείωσε 24 γκολ σε 53 παιχνίδια στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας και κατέκτησε μαζί της ένα πρωτάθλημα (2004) κι ένα Σούπερ Καπ (2002-03). Ο ίδιος αγωνίστηκε 2 φορές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του, μετρώντας 1 γκολ. Ο ίδιος είχε παίξει επίσης στις Ντιναμό-Γιούνι Μισνκ, Ναφτάν, Κάισαρ, Μπάνατς και Σάβιτ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.