Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποιος θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

Ποιος θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/1/2021 15:11
Ο Γιώργος Βόβορας θα αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό με τη Novibet να προσφέρει αποδόσεις για τον διάδοχό του ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας, στο εκτός έδρας ντέρμπι της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στις 5/2.

Το πρώτο φαβορί τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ο οποίος προσφέρεται σε τιμές κοντά στο διπλασιασμό. Πρόκειται για έναν προπονητή που στο παρελθόν έχει αποθεώσει με δηλώσεις του ο Ρικ Πιτίνο, καθώς ο άλλοτε κόουτς της ΑΕΚ έμαθε τα μυστικά του αθλήματος στις ΗΠΑ.Πολύ κοντά και δεύτερος πιθανός νέος προπονητής των «πράσινων» φαντάζει ο Στέφανος Δέδας με απόδοση 2,50. Ο 38χρονος κόουτς εργάζεται εδώ κι αρκετές σεζόν στο εξωτερικό κι από πέρσι βρίσκεται στο «τιμόνι» της Χάποελ Χολόν που εδρεύει στο Ισραήλ.

Αμέσως μετά ακολουθεί το όνομα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Ο 55χρονος Κροάτης έχει κάνει μεγάλη καριέρα στους πάγκους και κυρίως στην Μπασκόνια, όμως από το 2019 δεν έχει εργαστεί σε κάποιο σύλλογο κι αυτό ίσως προβληματίζει.

Αίσθηση προκαλεί και το όνομα του Μάικ Μπατίστ ο οποίος εργάζεται στις ΗΠΑ ως μέλος του τεχνικού επιτελείου των Ορλάντο Μάτζικ, με την απόδοση που προσφέρεται για τη συγκεκριμένη περίπτωση να είναι δελεαστική (6,00). Ακριβώς ίδια είναι κι αυτή για ακόμα έναν πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, τον Ισραηλινό Όντεντ Κάτας που εργάζεται στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά και για τον Σάσα Ομπράντοβιτς ο οποίος απομακρύνθηκε πρόσφατα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Μεταξύ των υποψηφίων ξεχωρίζουν επίσης ονόματα όπως του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την απόδοση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον «Ζοτς» να φτάνει στο 51,00 -το ίδιο ισχύει και για τον Παναγιώτη Γιαννάκη-, αλλά και οι Ρικ Πιτίνο, Σάσα Τζόρτζεβιτς, περιπτώσεις που μοιάζουν σχεδόν ανέφικτες.

Ο Δημήτρης Πρίφτης αποτελεί ακόμα μία περίπτωση που μάλιστα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη ρωσική Ούνικς Καζάν και γι' αυτόν το λόγο προσφέρεται σε απόδοση 31.00.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ