Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Γκουαρδιόλα εναντίον Μουρίνιο στον τελικό! (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Γκουαρδιόλα εναντίον Μουρίνιο στον τελικό! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2021 23:47
Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και θα διεκδικήσει τον Απρίλιο απέναντι στην Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο το 4ο διαδοχικό Λιγκ Καπ. Στόουνς (50’) και Φερναντίνιο (83’) τα γκολ των «πολιτών».

Για 4η σερί φορά η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ. Όπως και πέρσι, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα απέκλεισε στα ημιτελικά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά σε μονό παιχνίδι, μετά τη νίκη με 2-0 στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Στόουνς με προβολή στο 50’ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ ο Φερναντίνιο μ’ ένα εκπληκτικό σουτ στο 83’ «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του.

Στον τελικό του Απριλίου η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ, η οποία χθες (5/1) κέρδισε με 2-0 την Μπρέντφορντ και πήρε το πρώτο εισιτήριο. Στα αξιοσημείωτα πως ένας από τους δύο προπονητές των δύο ομάδων θα γράψει ιστορία, αφού εάν κερδίσει η Σίτι, ο Γκουαρδιόλα θα κατακτήσει το Λιγκ Καπ Αγγλίας για 4η σερί φορά (ρεκόρ, ενώ αν κερδίσει η Τότεναμ, τότε ο Μουρίνιο θα το κατακτήσει για 5η φορά στην καριέρα του (ρεκόρ).

Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.