Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Χασάν στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, εκτός Σα, Ραφίνια και Σεμέδο

Με Χασάν στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, εκτός Σα, Ραφίνια και Σεμέδο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2021 15:09
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό συμπεριλήφθηκε ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος επιστρέφει στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς μετά την περιπέτεια του με τον κορνωοϊό. Εκτός οι Σα και Ραφίνια.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (9/1, 19:30) για την 16η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Μετά το τέλος της σημερινής (8/1) προπόνησης, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αίγυπτιος φορ βρίσκεται εκτός δράσης από τα τέλη Νοεμβρίου, καθώς παρουσίασε επιπλοκές λόγω της λοίμωξης από covid-19.

Εκτός αποστολής έμεινε ο βασικός γκολκίπερ Σα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις, ο μπακ Ραφίνια για να ξεκουραστεί και ο στόπερ Σεμέδο, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Εκτός για δεύτερο σερί παιχνίδι και ο μέσος Μπουχαλάκης, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπα, Μπρούμα, Σισέ, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.