Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ: «Δεν συμφωνώ με το σχεδιασμό που έγινε»

Χιμένεθ: «Δεν συμφωνώ με το σχεδιασμό που έγινε»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/1/2021 18:24
Ο Μανόλο Χιμένεθ αποκάλυψε ότι δεν συμφωνεί με το σχεδιασμό της ΑΕΚ το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε σε συνδρομητικό κανάλι για το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη (14/1).

Παράλληλα σχολίασε τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ένωση αλλά και τον καλοκαιρινό σχεδιασμό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον σχεδιασμό που έγινε, ωστόσο αυτός που τον έκανε προφανώς συμφωνούσε …Αν παίζεις 4-3-3 για παράδειγμα κι έχεις τόσους πολλούς καλούς επιθετικούς, θα πρέπει μίνιμουμ δύο να μένουν έξω. Σίγουρα είναι ένα θέμα γύρω από το οποίο θα μπορούσε ο καθένας να έχει την δική του άποψη, αλλά τώρα προέχει να κάνουμε μια καλή σεζόν ως το τέλος κι εν όψει της επόμενης, να κάνουμε έναν σωστό σχεδιασμό. Το ιδανικό είναι να έχεις δύο παίκτες για κάθε θέση κι όχι να ψάχνεις αν μπορεί κάποιος παίκτης να αγωνιστεί και σε άλλη θέση εκτός από την δική του. Συνήθως σκεφτόμαστε το παρόν ως προπονητές, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε και το μέλλον».

Για το ματς με τον Άρη: «Όταν κερδίζεις, κερδίζεις σε αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε πολύ καλά πως έχουμε πολλά μπροστά μας για να βελτιώσουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. …Παίζουμε τώρα με μια πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τα καταφέρουμε. Αυτό που έχουμε μπροστά μας, δεν σταματάει. Έχουμε συνεχή παιχνίδι, τελειώνει το ένα σκεφτόμαστε αμέσως το επόμενο... Θα είναι δύσκολο ματς, ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο να το λέμε, πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε πως θέλουμε να είμαστε ψηλά …Είναι άλλη μια πιθανότητα που έχουμε για να μπορέσουμε να επανέλθουμε ψηλά στην βαθμολογία, αλλά όλα τα ματς είναι σημαντικά. Ξεκάθαρα, αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και έρθει κι ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, θα είναι καλό. Αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται, δεν τελειώνει».

Για την κατάσταση των παικτών του: «Το πιο σημαντικό για έναν προπονητή δεν είναι να βγάλει μια ενδεκάδα, αλλά το να διαχειριστεί τα αποδυτήρια… Έχουμε πολλά παιχνίδια, εγώ είμαι απαιτητικός και αν οι παίκτες δεν είναι απόλυτα έτοιμοι όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, τότε μπορεί να κουράζονται πιο εύκολα κι αυτό είναι το πιο ανησυχητικό. Δεν έχουμε χρόνο για να χάσουμε, πρέπει να πάρουμε το ρίσκο ακόμη και να χάσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές στην διαδρομή…Το ιδανικό είναι να έχει γίνει ένας σωστός σχεδιασμός και να έχεις όλους τους παίκτες σου όσο το δυνατό πιο έτοιμους, όταν πρέπει».

Για την επαφή που έχει με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη: «Φυσικά μιλάμε με τον κ. Μελισσανίδη. Με κάλεσε όταν πήρε απόφαση για μια αλλαγή κι εγώ ανταποκρίθηκα, γιατί είμαι και φίλος της ΑΕΚ. Δεν γεννήθηκα φυσικά ΑΕΚ, αλλά πλέον αισθάνομαι ΑΕΚ. Ο κ. Μελισσανίδης ξέρει πως εγώ σκέφτομαι πάντα το καλύτερο για την ομάδα και ξέρει πως αυτό δεν αφορά μόνο το σήμερα, αλλά και το αύριο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.