Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» στο Κύπελλο Γερμανίας: Η Μπάγερν αποκλείστηκε από την Χολστάιν Κίελ του Γκέλιου! (video)

«Βόμβα» στο Κύπελλο Γερμανίας: Η Μπάγερν αποκλείστηκε από την Χολστάιν Κίελ του Γκέλιου! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2021 00:33
Η Χολστάιν Κίελ του Γιάννη Γκέλιου απέκλεισε στα πέναλτι την Μπάγερν Μονάχου (6-5, 2-2 κ.δ.) στο Κύπελλο Γερμανίας, αφού πρώτα είχε ισοφαρίσει σε 2-2 με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας!

Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2003/04 η Μπάγερν αποκλείστηκε στο Κύπελλο από ομάδα 2ης κατηγορίας. Τότε ήταν η Αλεμάνια Άαχεν, αυτή τη φορά ήταν η Χολστάιν Κίελ του Γιάννη Γκέλιου. Με τον Έλληνα γκολκίπερ στο αρχικό σχήμα, η γερμανική ομάδα έφερε ισοπαλία 2-2 με τους Βαυαρούς και πήρε την πρόκριση για τους «16» στα πέναλτι με 6-5.

Μάλιστα, το επίτευγμα είναι ακόμα μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους, αφού η Μπάγερν κατέβασε ανταγωνιστική ενδεκάδα με παίκτες όπως οι Νόιερ, Ντέιβις, Τολισό, Κίμιχ, Μίλερ, Σανέ, Γκνάμπρι, ενώ στο δεύτερο μέρος πέρασαν οι Λεβαντόφσκι και Ντάγκλας Κόστα.

Πρωταγωνιστής ο Μπάρτελς, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ ο ίδιος πέτυχε το νικητήριο πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 6-5. Στους πρωταγωνιστές και ο Γκέλιος, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα απέκρουσε το πέναλτι του Ρόκα.

Το τελευταίο πέναλτι και οι πανηγυρισμοί:




Η απόκρουση του Γκέλιου:




Το γκολ ισοφάρισης της Χολστάιν Κίελ στο 90+5':




Όλα τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.