Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλαλούμ με Ζαγαρίτη στον Παναθηναϊκό, συμφώνησε με την Πάρμα

Αλαλούμ με Ζαγαρίτη στον Παναθηναϊκό, συμφώνησε με την Πάρμα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/1/2021 22:07
Ο Βασίλης Ζαγαρίτης αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός κι έχει συμφωνήσει σε όλα με την ιταλική Πάρμα.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ γνωστοποίησε στους «πράσινους» ότι δεν δέχεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με το κλαμπ, μετά την πρόταση που του κατατέθηκε για τριετή επέκταση του συμβολαίου του έναντι 210.000 ευρώ συνολικά.

Μάλιστα την Πέμπτη (14/1) η Πάρμα έκανε επίσημη κρούση στο «τριφύλλι» για να αποκτήσει από τώρα τον ποδοσφαιριστή.

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν να θέσει εκτός ομάδας τον Ζαγαρίτη ο οποίος την Παρασκευή (15/1) θα προπονηθεί με όσους παίκτες θα είναι εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (17/1, 19.30).

Μένει να φανεί πως θα ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο σίριαλ. Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι οι «πράσινοι» θα χάσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο είτε θα αποδεχτούν την πρόταση της Πάρμα -κάτι που δεν φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο-, είτε θα φύγει ο Ζαγαρίτης ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο 20χρονος μπακ μετακομίσει στο ιταλικό, το αγγλικό, το ισπανικό ή το γερμανικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός θα λάβει για τροφεία το ποσό των 385.000 ευρώ, ενώ αν τον αποκτήσει ως ελεύθερο κάποια ελληνική ομάδα, το «τριφύλλι» δεν θα μπει κανένα ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.