Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπόλονι: «Ο Ζαγαρίτης στην Πάρμα, δεν συμφωνώ με την απόφαση του»

Μπόλονι: «Ο Ζαγαρίτης στην Πάρμα, δεν συμφωνώ με την απόφαση του»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/1/2021 13:56
Ο Λάζλο Μπόλονι στην καθιερωμένη συνέντευξη στην κάμερα της NOVA πριν το παιχνίδι με τον Άρη, επιβεβαίωσε το γεγονός πως ο Βασίλης Ζαγαρίτης αποτελεί τον νέο παίκτη της Πάρμα, τονίζοντας όμως πως δεν συμφωνεί με αυτήν την απόφαση.

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα και αυτό είναι κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι.

«Με θλίβει που έφυγε ο Ζαγαρίτης. Έψαχνα τρόπο να τον προωθήσω ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας, εκείνος επέλεξε, όμως, έναν άλλον δρόμο. Σέβομαι την απόφασή του, δίχως να είμαι σύμφωνος. Κατανοώ ότι θέλει να υπερασπιστεί το άμεσο συμφέρον του, αλλά πιστεύω ότι εμείς πρέπει να κάνουμε το ίδιο για το συμφέρον του συλλόγου.

Θα πω πάλι ότι έκανε την επιλογή του, η οποία δεν συνάδει με το συμφέρον του συλλόγου. Του εύχομαι κάθε καλό και κάθε επιτυχία, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτή την απόφαση. Είναι επιλογή του, ωστόσο δεν έδωσε ευκαιρία σε εμάς. Ο σύλλογος τού έκανε γενναία προσφορά, αλλά εκείνος βρήκε κάτι άλλο. Τα συμφέροντα του συλλόγου και του παίκτη χωρίζουν. Εγώ υπερασπίζομαι αυτά του συλλόγου»
, δήλωσε στη ΝΟVA σχετικά με την μεταγραφή του Ζαγαρίτη ο Λάζλο Μπόλονι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.