Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: «Μήνυση στον παρατηρητή Διαμαντόπουλο για απιστία»

Άρης: «Μήνυση στον παρατηρητή Διαμαντόπουλο για απιστία»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/1/2021 15:40
Ο Άρης γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει μήνυση για απιστία του παρατηρητή του εντός έδρας αγώνα με την Παναθηναϊκό, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου.

Οι «κίτρινοι» με ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι ο τεχνικός των «πράσινων» Λάζλο Μπόλονι έκανε κι εκείνος φραστική επίθεση στον Θόδωρο Καρυπίδη και μάλιστα πριν τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση κατηγορούν τον παρατηρητή Διαμαντόπουλο ότι είχε «επιλεκτική ακοή».

Αναλυτικά:

«Ο παρατηρητής αγώνα της Super League στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, κ. Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προφανώς διαθέτει... επιλεκτική ακοή.

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, διαφορετικά, πώς στην έκθεσή του αναφέρει ΜΟΝΟ τα όσα υποστηρίζει ότι είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Καρυπίδης, προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται στις χυδαιότητες του αντιπάλου προπονητή που προηγήθηκαν.

Τα… "δεν άκουσα…" που επικαλέστηκε ο κ. Διαμαντόπουλος δεν μας πείθουν. Δεν πείθουν κανέναν τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα καταθέσει μήνυση κατά του κ. Διαμαντόπουλου για απιστία, αφού στην έκθεσή του δεν αναφέρει επ’ ακριβώς τα γεγονότα, παρά μόνο αυτά που ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ άκουσε.

Τέλος, αληθεύει ότι ο κ. Διαμαντόπουλος επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα με την πτήση του Παναθηναϊκού;».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.