Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ για Παπασταθόπουλο: «Του δίναμε 1 εκατ. ευρώ συν μπόνους»!

ΑΕΚ για Παπασταθόπουλο: «Του δίναμε 1 εκατ. ευρώ συν μπόνους»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2021 16:14
Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, αναφέροντας ότι η ομάδα του έκανε πρόταση για συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ συν μπόνους στόχων, αλλά αφού δεν πήρε οριστική απάντηση έως την περασμένη Κυριακή, απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα.

Παρόλα αυτά, σημερινό (24/1) δημοσίευμα ελληνικής αθλητικής εφημερίδας ανέφερε πως η ΑΕΚ επιμένει για την περίπτωση του Έλληνα στόπερ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία παίρνει θέση για την περίπτωση του 32χρονου αμυντικού. Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει ότι του είχε προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1 εκατ. ευρώ συν μπόνους στόχων, ωστόσο ο Έλληνας στόπερ δεν μπόρεσε να απαντήσει οριστικά μέχρι την περασμένη Κυριακή που ζητούσε η ΑΕΚ και ο σύλλογος απέσυρε την προσφορά διότι «δεν είχαμε την πρόθεση να μπούμε σε κανενός είδους πλειστηριασμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:


Σχετικά με τη μεταγραφική υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, η ΠΑΕ ΑΕΚ, με απόλυτη συναίσθηση ως προς το χρέος και την ευθύνη της για τη σωστή ενημέρωση των φιλάθλων της, διευκρινίζει τα εξής:

Παρά την ξεκάθαρη οικονομική πολιτική της ομάδας μας, λόγω της ιδιαιτερότητας με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, που ξεκίνησε την καριέρα του από τη δική μας ομάδα και είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί μόνο με τα χρώματα της ΑΕΚ, ήρθαμε σε επαφή μαζί του και –διαπιστώνοντας ότι διατηρεί την ίδια επιθυμία- του προσφέραμε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ενός εκατ. ευρώ συν μπόνους στόχων, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι η καλύτερη προσφορά, που μπορούμε να κάνουμε.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ζήτησε χρόνο για να εξετάσει τις προτάσεις που είχε στη διάθεσή του, και την περασμένη Κυριακή όταν του ζητήσαμε την οριστική του απάντηση, που δεν μπορούσε ακόμα να μας δώσει, τον ενημερώσαμε ότι αποσύρουμε την προσφορά μας, γιατί δεν είχαμε την πρόθεση να μπούμε σε κανενός είδους πλειστηριασμό.

Από εκείνη τη στιγμή έπαψε να ισχύει το ενδιαφέρον μας για τον ποδοσφαιριστή, διευκρινίσαμε ότι δεν πρόκειται να κινηθούμε για την απόκτηση άλλου αμυντικού και διαψεύσαμε το χθεσινό ύπουλο και μεθοδευμένο δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay, την οποία έχουμε και στο παρελθόν καταγγείλει για τα συγκεκριμένα συμφέροντα τα οποία εξυπηρετεί και η οποία με προφανή πλέον σε όλους σκοπιμότητα αποπειράθηκε να μας διατηρήσει σε μία μεταγραφική υπόθεση, από την οποία είχαμε ήδη αποσυρθεί.

Προς γνώσιν των φιλάθλων μας αυτή είναι η πραγματικότητα για την υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και το ενδιαφέρον μας να τον εντάξουμε στο δυναμικό της ομάδας μας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.