Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτομέου: «Ο Μέσι αξίζει τα χρήματα που παίρνει»

Μπαρτομέου: «Ο Μέσι αξίζει τα χρήματα που παίρνει»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/2/2021 18:58
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία με το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι και τα χρήματα που του έχει δώσει η Μπαρτσελόνα από το 2017 κι έπειτα, με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου να προσπαθεί να καλύψει τον Αργεντινό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γνωστής ισπανικής εφημερίδας, ο Μέσι έχει γίνει από το 2017 κι έπειτα πλουσιότερος κατά 555.000.000 ευρώ, ένας αριθμός απίστευτος που σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που υπογράφουν το σχετικό κείμενο, έχει αντίκτυπο στα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν πλέον τους «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα ο Μέσι ακόμα κι αν αποφασίσει να φύγει το καλοκαίρι, θα πάρει από τους Καταλανούς επιπλέον 39.000.000 ευρώ.

Για το θέμα που έχει κάνει το γύρο του κόσμου τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Μπάρτσα Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν έκανε εκείνος τη διαρροή για το συμβόλαιο του Αργεντινού.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Ο Λέο αξίζει αυτά που κερδίζει, τόσο για επαγγελματικούς όσο και για εμπορικούς λόγους. Αν δεν υπήρχε η πανδημία, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε εύκολα να πληρώσει αυτά τα ποσά.

Είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και είναι απολύτως παράνομο να δημοσιοποιείς λεπτομέρειες επαγγελματικών συμβολαίων.

Το να μιλάς στην τηλεόραση και να εκτοξεύεις κατηγορίες είναι εύκολο, δεν είναι όμως αστείο και όλο αυτό θα τελειώσει στο δικαστήριο. Δεν έκανα εγώ τη διαρροή».


Μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη ενός ακόμα ζητήματος που αφορά τον Λιονέλ Μέσι και την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.