Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναικός: Aνακοίνωσε και τον Νιάς

Παναθηναικός: Aνακοίνωσε και τον Νιάς

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
1/2/2021 21:27
Σε ακόμη μία απόκτηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου καθώς ανακοίνωσε και τον Σεχ Νιάς.

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι ο Σεχ Νιάς. Ο 21χρονος αμυντικός μέσος έρχεται με την μορφή του δανεισμού από την Λιλ χωρίς όμως να έχει μπει κάποια οψιόν αγοράς.

Το «τριφύλλι» έτσι μετά τους Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό προχώρησε στην τρίτη μεταγραφική του προσθήκη την περίοδο του Ιανουαρίου αποκτώντας και ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στον χώρου του κέντρου, με την διαφορά πως ο Νιάς μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Λιλ έως τις 30 Ιουνίου 2021 του Σενεγαλέζου μέσου Σεχ Νιάς.

Ο Νιάς γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 2000 στην πόλη Γκοσάς της Σενεγάλης. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Μπουλόν, προτού στα 16 του ενταχθεί στην ακαδημία της Λιλ. Με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Την τρέχουσα σεζόν κατέγραψε μία συμμετοχή με τη Λιλ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Καλωσορίζουμε τον Σεχ στην οικογένεια του Παναθηναϊκού»




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.