Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Σβηστή» πρόκριση για ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο Καγκάβα (video)

Κύπελλο Ελλάδας: «Σβηστή» πρόκριση για ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο Καγκάβα (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/2/2021 21:53
Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του και στην Λάρισα, επιβλήθηκε με (1-2) της ΑΕΛ και έτσι με δύο νίκες πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου. Τσιγγάρας στο 19' και Κρμέντσικ στο 29' οι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, μείωσαν με αυτογκόλ του Περέιρα στο 39' οι γηπεδούχοι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του παρόλα αυτά φρόντισε από την αρχή να αναλάβει την πρωτοβουλία. Το 5-0 του πρώτου αγώνα άλλωστε δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στους «βυσιννί» και στο 19' ο Τσιγγάρας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ για τον νεαρό άσο με την φανέλα του ΠΑΟΚ το οποίο έτρεξε να αφιερώσει στον φροντιστή της ομάδας Σάκη Βαριεμέζη. Ο Κρμέντσικ στο 29' πέτυχε ένα εύκολο γκολ για το 0-2 και δέκα λεπτά μετά ο Περέιρα έστειλα άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας από το πρώτο μέρος το τελικό αποτέλεσμα.

Το πιο αξιοσημείωτο στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν το ντεμπούτο του Σίντζι Καγκάβα. Ο Ιάπωνας φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα με τα «ασπρόμαυρα» περνώντας στο 63' στην θέση του Ουάρντα και μάλιστα απείλησε δύο φορές την αντίπαλη εστία.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.