Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπόλονι: «Οι παίκτες πρέπει να μιλούν στο γήπεδο, λύθηκε το όποιο πρόβλημα»

Μπόλονι: «Οι παίκτες πρέπει να μιλούν στο γήπεδο, λύθηκε το όποιο πρόβλημα»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/2/2021 18:56
Ο Λάζλο Μπόλονι με δηλώσεις του στην κάμερα της «NOVA», τόνισε πως λύθηκε το θέμα που είχε δημιουργηθεί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι οι παίκτες πρέπει να μιλάνε στο γήπεδο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού φρόντισε να απαντήσει σε κάποια θέματα, όπως το γεγονός ότι δεν ήξερε τα ονόματα όλων των παικτών του, επισημαίνοντας όμως ότι όποιο πρόβλημα είχε δημιουργηθεί πλέον έχει λυθεί.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

«Στη σύντομη περίοδο που πέρασε, υπήρχαν κάποιες εντάσεις και θέλω να αναφερθώ στις αλλαγές, όπως αυτές του ιατρικού τιμ. Υπήρξαν παίκτες που ήρθαν και άλλοι που έφυγαν. Κατά τη γνώμη αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες σκέψεις όχι πολύ σωστές. Μερικές φορές μάλιστα γράφτηκαν και πράγματα τα οποία ξεπέρασαν την πραγματικότητα. Οτιδήποτε ας το πούμε πρόβλημα υπήρξε, έχει εντελώς καλυφθεί, έχει φτιαχτεί.

Έχω δύο μηνύματα να πω σχετικά με αυτό. Το πρώτο είναι ότι οι παίκτες μιλάνε στον αγωνιστικό χώρο και εκεί πρέπει να μιλάνε, στον αγωνιστικό χώρο. Το δεύτερο είναι ότι όταν φτάνεις σε μια ξένη χώρα και έχεις ένα πρόβλημα με τη γλώσσα, γιατί δεν γνωρίζω τα ελληνικά και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να μάθεις ογδόντα ονοματεπώνυμα στα ελληνικά, μπορεί να κάνεις λάθη. Για να είμαι ειλικρινής, θέλω αυτό να είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα. Πως θα προφέρω τα ελληνικά ονόματα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.