Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Απογοήτευσε αλλά πήρε την πρόκριση η ΑΕΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Απογοήτευσε αλλά πήρε την πρόκριση η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/2/2021 21:42
Ο Απόλλων Σμύρνης έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ, πήρε τη νίκη με 2-1 αλλά οι «κιτρινόμαυροι» χάρη στο σκορ του πρώτου αγώνα (2-0) προκρίθηκαν στα προημιτελικά του θεσμού. Ο Ντάουντα (16') και ο Λαγός (27') ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, ισοφάρισε ενδιάμεσα ο Ολιβέιρα (20') για τους φιλοξενούμενους.

Η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα στην Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε μαχητικό πρόσωπο, πήρε τη νίκη αλλά το σκορ του πρώτου αγώνα έδωσε την πρόκριση στην Ένωση. Ο Ντάουντα στο 16' με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην "Ελαφρά Ταξιαρχία", ένα λάθος όμως του Γιαννακόπουλου σε μία έξοδο του στο 20' έδωσε την ευκαιρία στον Ολιβέιρα να ισοφαρίσει και στην ουσία να «καθαρίσει» την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να δώσουν ενδιαφέρον στο παιχνίδι με ένα πολύ όμορφο γκολ του Λαγού στο 27', με τον Έλληνα άσο να βρίσκει δίχτυα μετά από τον μάιο του 2015 και ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την Σούπερ Λιγκ. Το παιχνίδι στην επανάληψη δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, ο Απόλλων δεν απείλησε, η ΑΕΚ έψαξε την ισοφάριση αλλά βολεύτηκε με το σκορ που την έστειλε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.