Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε το «μπαμ» με Εντινγκά

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε το «μπαμ» με Εντινγκά

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/2/2021 15:01
Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντελβίν Εντινγκά ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Στην ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής προχώρησε ο Παναιτωλικός καθώς έκανε δικό του τον Ντελβίν Εντινγκά. Ο Κονγκολέζος μέσος επιστρέφει στην Ελλάδα όπου φόρεσε για δύο χρόνια (2013-15) την φανέλα του Ολυμπιακού κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα, με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του Αγρινίου στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της.

Τα «καναρίνια» μετά την απόκτηση του Νίκου Καρέλη προχώρησαν σε άλλη μία σημαντική προσθήκη αυτήν την φορά στην μεσαία γραμμή, ανεβάζοντας έτσι την ποιότητα της ομάδας. Ο Εντινγκά έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με δυνατότητα ανανέωσης ενός ακόμα χρόνου.


Η ανακοίνωση:

Ο Ντελβίν Εντινγκά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2021 με δικαίωμα επέκτασης ενός χρόνου. Ο Γάλλος μέσος ήρθε στη χώρα μας χθες, υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και σήμερα ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την ομάδα μας.

Έχει αγωνιστεί σε Οσέρ, Μονακό, Ολυμπιακό, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σίβασπορ, Αντάλιασπορ και σε 49 αγώνες της Εθνικής ομάδας του Κογκό.

Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 88.

Το νέο απόκτημα του Παναιτωλικού δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια. Έρχομαι σε μια οργανωμένη ομάδα και θέλω να συμβάλω κι εγώ να πετύχει τους στόχους της».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.