Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super Bowl LV: Το σήκωσαν κι έγραψαν ιστορία ο Brady και οι Buccaneers (videos)

Super Bowl LV: Το σήκωσαν κι έγραψαν ιστορία ο Brady και οι Buccaneers (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/2/2021 05:58
Το έβδομο δαχτυλίδι πρωταθλητή NFL κατέκτησε ο Tom Brady στο 55ο Super Bowl που διεξήχθη στην Tampa Bay, με τους Buccaneers να επικρατούν με 31-9 των Kansas City Chiefs και να στέφονται πρωταθλητές για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.

Οι Bucs -οργανισμός που ανήκει στην οικογένεια Glazer που έχει και το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- έγιναν παράλληλα η πρώτη ομάδα που φτάνει μέχρι το Super Bowl ενώ αυτό είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην έδρα τους, κατακτώντας μάλιστα το τρόπαιο «Vince Lombardi».

Από την πλευρά τους οι Chiefs του Andy Reid και του Patrick Mahomes δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν τον τίτλο που είχαν κατακτήσει πέρσι στο Μαϊάμι «λυγίζοντας» τότε τους San Francisco 49ers με 31-20.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο στην πρώτη περίοδο, με τους γηπεδούχους του Bruce Arians να προηγούνται 7-3 σε αυτό το χρονικό διάστημα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 21-6 υπέρ των Bucs και στο τρίτο κομμάτι του αγώνα διαμορφώθηκε το 31-9 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, δίχως να αλλάξει κάτι στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο.

Ο 43χρονος Brady έχει σπάσει όλα τα κοντέρ φτάνοντας πλέον τους 7 προσωπικούς τίτλους. Αυτός ήταν ο πρώτος του με την ομάδα της Tampa στην παρθενική του σεζόν στον οργανισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να ανέβει στην κορυφή 7 φορές, όσες το έχει κάνει μόνος του ο Brady (στις προηγούμενες 6 φορώντας τη φανέλα των New England Patriots).

Μάλιστα στη συνολικά 10η συμμετοχή του σε Super Bowl, ο Brady αναδείχτηκε και MVP για 5η φορά, με τις επιδόσεις αυτές να μοιάζουν απίθανο να καταρριφθούν στο μέλλον.

Στις εξέδρες του γηπέδου «Raymond James» βρέθηκαν 25.000 θεατές, ένας αρκετά μεγάλος αριθμός, με δεδομένα και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο Covid-19, ενώ στο halfitime show τραγούδησε ο Καναδός The Weeknd.

Πλέον οι ομάδες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβρη και την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο, ενώ μένει να φανεί αν ο Brady μετά το τελευταίο του επίτευγμα θα αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αν και δεν φαίνεται να σκοπεύει να σταματήσει, με δεδομένη τη δήλωσή του ότι θα επιστρέψει.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.