Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Διπλό με ανατροπή ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο (video)

Super League Interwetten: Διπλό με ανατροπή ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/2/2021 22:15
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με ένα σημαντικό διπλό από το Αγρίνιο καθώς επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού. Τα «καναρίνια» άνοιξαν το σκορ με τον Αριγίμπι στο 16', ανέτρεψαν την κατάσταση με Κριζμάν (54΄) και Κάργα (84') οι φιλοξενούμενοι.


Με μία σημαντική νίκη που τον απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις έφυγε από το Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Γιαννίκη με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν την ανατροπή απέναντι σε έναν μαχητικό Παναιτωλικό. Το σύνολο του Δέλλα μάλιστα στο πρώτο μέρος πήρε το προβάδισμα από το 16' όταν Μπαρμπόζα, Ντίας και Καρέλης έκρυψαν την μπάλα, ο τελευταίος πάσαρε στον Αριγίμπι και αυτός έγραψε το 1-0. Με την ψυχολογία του ανεβασμένη ο Παναιτωλικός έψαξε και δεύτερο τέρμα αλλά στο 45' είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ντίας.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε, ο Κρίζμαν ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 56' και στο 84' ο Κάργας πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η νίκη αυτή ανέβασε τον ΠΑΣ στην 9η θέση με 21 βαθμούς, την ώρα που ο Παναιτωλικός παρέμεινε 12ος με 13 πόντους.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.