Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο αθώος δεν αθωώνεται, δικαιώνεται»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο αθώος δεν αθωώνεται, δικαιώνεται»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/2/2021 16:24
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την αθώωση της από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως ο αθώος δεν αθωώνεται αλλά δικαιώνεται.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με απόφαση της που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης αποφάσισε την αθώωση του ΠΑΟΚ για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη και ο Δικέφαλος του Βορρά τοποθετήθηκε με δική του ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα τονίζει σε αυτήν πως ο αθώος δικαιώνεται και ότι θα αποδοθεί πλήρη δικαιοσύνη όταν ξηλωθούν από κρατικές θέσεις όσοι εκτέλεσαν την σκευωρία.

Η ανακοίνωση:

«Ο αθώος δεν αθωώνεται. Ο αθώος δικαιώνεται. Η σημερινή μέρα αποτελεί δικαίωση της ιστορίας και της αξιοπρέπειας του ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη και όλων όσων λοιδορήθηκαν και σπιλώθηκαν αυτούς τους 14 μήνες καταγγέλοντας την πρωτοφανή, στα χρονικά, σκευωρία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή ζήτησε να δικαστεί επί της ουσίας η υπόθεση, ούσα βέβαια ότι τακτικοί δικαστές δεν μπορούν να αγνοήσουν τα πραγματικά στοιχεία και να εξευτελιστούν σε όλη την Ελλάδα, όσες πιέσεις ενδεχομένως και αν τους ασκηθούν. Σήμερα όμως δεν αποδόθηκε πλήρης δικαιοσύνη. Αυτή θα αποδοθεί όταν ξηλωθούν από κρατικές θέσεις και αξιώματα τα εκτελεστικά όργανα της σκευωρίας»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.