Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι η 25η αγωνιστική της Novileague

Με Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι η 25η αγωνιστική της Novileague

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2021 13:17
Η πρώτη εβδομάδα της 2ης περιόδου στην ανανεωμένη Novileague ολοκληρώνεται απόψε!

Στην 25η στροφή του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet, συναντάμε την 3η φετινή σύγκρουση Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι (18:30), αυτή τη φορά για την 25η αγωνιστική της Premier League.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Οι Λονδρέζοι πασχίζουν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό τη φετινή περίοδο, γεγονός που τους κρατάει χαμηλά στην βαθμολογία (10η) και μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις (-8). Το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς (1-2-2), αυτή κόντρα στη Λιντς την περασμένη εβδομάδα (4-2).

Αν υπάρχει κάποιο θετικό στοιχείο, αυτό είναι οι επιδόσεις του στο «Έμιρεϊτς», όπου παραμένει αήττητη από τα μέσα Δεκεμβρίου (3-3-0). Βέβαια, αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να βάλει «φρένο» στην πιο φορμαρισμένη ομάδα στον πλανήτη ποδόσφαιρο!

Η Σίτι κάνει ασύλληπτα πράγματα, μετρώντας 17 διαδοχικές νίκες και «τρέχοντας» αήττητο σερί 24 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (20-4-0)!Μάλιστα, μετά την επικράτηση με 3-1 κόντρα στην Έβερτον μεσοβδόμαδα, έκανε… άλμα τίτλου, καθώς ξέφυγε με 10 βαθμούς από την 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε επίπεδο Premier League, η πιο πρόσφατη επικράτηση της Αρσεναλ απέναντι στην προσεχή αντίπαλό της –και στις δύο έδρες- χρονολογείται το 2015! Εκτοτε αριθμεί 2 ισοπαλίες και 9 ήττες, δεχόμενη λιγότερα από 2 γκολ μόνο σε μία περίπτωση! Κοντολογίς, επί ημερών Γκουαρντιόλα, η Σίτι δεν έχει χάσει ποτέ από τους Λονδρέζους στη λίγκα!Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

• Πιο συχνά σκορ στο Λονδίνο (από το 2000): 1-0 (3), 2-1 (3)
• Πρώτοι σκόρερ στα μεταξύ τους ματς: Αγουέρο (11), Στέρλινγκ (5), Ντε Μπρόινε (5)
• Πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων (συνολικά): Ομπαμεγιάνγκ (11), Λακαζέτ (10) – Γκιουντογάν (13), Στέρλινγκ (12)
• Πιο συχνά σκορ της Αρσεναλ εντός έδρας φέτος (σε όλες τις διοργανώσεις): 0-0 (3), 3-0 (2), 2-1 (2), 0-1 (2)


Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια
Με Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι η 25η αγωνιστική της Novileague