Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λάτσιο-Μπάγερν 1-4 : Βαυαρικό πάρτι στο «Ολίμπικο» (video)

Λάτσιο-Μπάγερν 1-4 : Βαυαρικό πάρτι στο «Ολίμπικο» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
23/2/2021 23:58
Η Μπάγερν Μονάχου έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Λάτσιο στην Ρώμη επικράτησε με 1-4 της και μπορεί να σκέφτεται ήδη τον αντίπαλο της στα προημιτελικά.

Η Μπάγερν με σκόρερ τους Λεβαντόφσκι (9'), Μουζιάλα (24'), Σανέ (42'), Ατσέρμπι (47' αυτ. ) πέρασε ένα πιο εύκολο βράδυ από ότι θα περίμενε στην Αιώνια Πόλη και πλέον μπορεί να θεωρήσει ότι βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του θεσμού. Μείωσαν με τον Κορέα στο 49' οι λατσιάλι που αποδείχτηκαν κατώτερη των περιστάσεων στην αναμέτρηση.

Τα πολλά λάθη στην άμυνα των Ιταλών επέτρεψαν στους Βαυαρούς να πάρουν προβάδισμα από την αρχή καθώς το γύρισμα του Μουζάκιο προς τον Ρέινα στο 9' είχε αποδέκτη τον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1. Ο Μουσιάλα στο 24' με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2 και η συνέχεια έμοιαζε ιδανική για τους Βαυαρούς.

Οι παίκτες του Φλικ είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά αυτοί του Ιντζάγκι έμοιαζαν εκτός τόπου και χρόνου. Ο Κομάν εκμεταλλεύτηκε άλλη μία αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και έφυγε την αντεπίθεση, ο Ρέινα απέκρουσε το σουτ του αλλά ο Σανέ στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο σκόρερ του τρίτου γκολ μπήκε φουριόζος στο δεύτερο μέρος και σε άλλη μία υποδειγματική αντεπίθεση στο 47' σέντραρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και πριν αυτή φτάσει στον Ντέιβις, ο Ατσέρμπι με αυτογκόλ την έστειλε στα δίχτυα. Η Λάτσιο προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε με ένα πολύ όμορφο γκολ του Κορέα στο 49' αλλά από εκεί και έπειτα η Μπάγερν έριξε ρυθμό και προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν έπειτα στο 77' με μία κεφαλιά του Χνουντ που πέρασε λίγο άουτ και τρία λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρέινα για το 1-5. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι Βαυαροί πανηγύρισαν μία νίκη η οποία τους δίνει κατά πάσα πιθανότητα και την πρόκριση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.