Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάτησε Ελλάδα κι αποθεώθηκε ο Χεζόνια

Πάτησε Ελλάδα κι αποθεώθηκε ο Χεζόνια

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/2/2021 18:23
Ο Μάριο Χεζόνια βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (25/2) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Κροάτης φόργουορντ έφτασε μέσω Φρανκφούρτης στην Αθήνα και θα ενισχύσει τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έδωσαν το «παρών» περίπου 500 οπαδοί του «τριφυλλιού» οι οποίοι αποθεώσαν τον 26χρονο σταρ.

Άλλωστε ο τελευταίος εδώ και χρόνια είχε εκφράσει σε πολλές διαφορετικές στιγμές την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό τον οποίο είχε δηλώσει επανειλημμένως ότι υποστηρίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι των «πράσινων» πρόσφεραν και μία τούρτα στον Χεζόνια, μια και σήμερα (25/2) είναι τα γενέθλιά του.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

«Τα καταφέραμε, ήρθα να βοηθήσω την ομάδα και να παίζω. Είναι ένα όνειρο για εμένα, μία οικογένεια. Παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό από μικρός, πάντα έβλεπα τη Θύρα 13 και πανηγύριζα. Πάντα αγαπούσα τον Παναθηναϊκό. Είναι σαν θρησκεία.

Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, αλλά αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Το αξίζουν, είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. Μας δείχνουν την αγάπη τους, είναι οι καλύτεροι. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος στον πλανήτη. Τους ευχαριστώ για την αγάπη τους και τα καλά τους λόγια. Νιώθω ευγνώμων. Ανυπομονώ να παίξω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.