Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Τζόλη: Φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Τζόλη: Φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2021 16:42
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Χρήστου Τζόλη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν οδηγούν μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους να εξετάζουν την περίπτωση του. Η Novibet έβγαλε αποδόσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Έλληνα άσου, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί!

Ο Χρήστος Τζόλης θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και όχι άδικα. Τη φετινή σεζόν ο 19χρονος μετράει 16 γκολ και 9 ασίστ σε 34 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το όνομα του έχει συνδεθεί με κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, μεταξύ αυτών και της ιστορικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Τις προηγούμενες ημέρες αγγλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Έλληνας άσος βρίσκεται στο ραντάρ των «κόκκινων διαβόλων», κάτι που ισχυρίζεται και σε σημερινό (26/2) δημοσίευμα η αγγλική «The Sun».

Η Novibet έχει βγάλει αποδόσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Χρήστου Τζόλη, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι αυτή την στιγμή το φαβορί, με απόδοση 2.30. Κοντά στις αποδόσεις βρίσκεται και η παραμονή του στον ΠΑΟΚ, ενδεχόμενο που βρίσκεται σε απόδοση 2.60.

Στη λίστα των υποψήφιων ομάδων του Έλληνα άσου βρίσκεται η βελγική Κλαμπ Μπριζ (3.00), η ολλανδική Αϊντχόβεν (6.00) και η γερμανική Ντόρτμουντ (6.00). Ακολουθούν σε τιμές αουτσάιντερ Λειψία και Γιουβέντους σε απόδοση 15.00, η Σάλτσμπουργκ σε απόδοση 17.00 και ο Ολυμπιακός σε απόδοση 31.00.
Οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Τζόλη: Φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ