Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκέλα για την Άρσεναλ πριν τον Ολυμπιακό (video)

Γκέλα για την Άρσεναλ πριν τον Ολυμπιακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2021 16:35
Η Άρσεναλ «κόλλησε» στο 1-1 με την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ», λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακόμα μια βαθμολογική απώλεια για την Άρσεναλ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κανονιέρηδες» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Μπέρνλι εκτός έδρας και κινδυνεύουν να υποχωρήσουν ακόμα και εκτός 10αδας στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ομπαμεγιάνγκ, αλλά ένα τραγικό λάθος του Τσάκα στο 39’ έφερε την ισοφάριση των γηπεδούχων με τον Γουντ.

Η προσεχή αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ ζήτησε πέναλτι στο 75’ σε χέρι του Πίετερς στην περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, όμως τα σουτ των παικτών των φιλοξενούμενων σταμάτησαν στα σώματα των γηπεδούχων αλλά και στο δοκάρι του Πόουπ.

Στα αξιοσημείωτα πως η Μπέρνλι πήρε αποτέλεσμα για 3ο σερί παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ (1-2-0), ενώ με τη σημερινή ισοπαλία έφτασε τις 5 διαδοχικές στο «Τερφ Μουρ» κι έκανε ρεκόρ συλλόγου.

Η απίθανη ευκαιρία της Άρσεναλ στις καθυστερήσεις:




Όλα τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.