Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζλάταν: Επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στην Εθνική Σουηδίας

Ζλάταν: Επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στην Εθνική Σουηδίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2021 17:28
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας ύστερα από πέντε χρόνια.

Η μεγάλη επιστροφή στην Εθνική Σουηδίας είναι γεγονός! Ο προπονητής της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, Γιάνε Άντερσον συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην Εθνική ομάδα της χώρας του μετά τον Ιούνιο του 2016.

Μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποστολής, ο Ζλάταν, με ανάρτηση στο twitter, σχολίασε την επιστροφή του, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «ο θεός επέστρεψε».

Ο 39χρονος φορ της Μίλαν έχει το εθνικό ρεκόρ της Σουηδίας με 62 γκολ σε 112 παιχνίδια με το εθνόσημο και εφόσον αγωνιστεί σε ένα από τα παιχνίδια με Γεωργία (25/3), Κόσοβο (28/3) για τα προκριματικά του Μουντιάλ ή το φιλικό με την Εσθονία (31/3), θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία της Εθνικής Σουηδίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την αποχώρηση του Ιμπραχίμοβιτς από την Εθνική μετά το Euro 2016, η Σουηδία έφτασε έως τα προημιτελικά στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, πραγματοποιώντας την καλύτερη πορεία της στη διοργάνωση μετά το 1994.

Υπενθυμίζεται ότι η Σουηδία βρίσκεται στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022, με το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 8 Σεπτεμβρίου επί ελληνικού εδάφους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.