Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προτιμά την Ελλάδα (και) ο Λουτσέσκου

Προτιμά την Ελλάδα (και) ο Λουτσέσκου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2013 21:36
Την Ελλάδα θεωρεί ως τον πιο βατό αντίπαλο για την Ρουμανία ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ενόψει της κλήρωσης της Δευτέρας για τα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ.

Μετά τους Γάλλους, ο Ρουμάνος τεχνικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ εξέφρασε και αυτός την πεποίθηση του πως ο πιο βατός για την εθνική Ρουμανίας είναι η Ελλάδα, αναφέροντας πως η εθνική ομάδα της χώρας του θα έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί εις βάρος της «γαλανόλευκης».

«Πιστεύω πως ο πιο βατός αντίπαλος θα ήταν η Ελλάδα. Αν μας τύχει εκείνη, έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης», τόνισε ο Λουτσέσκου ο οποίος συμπλήρωσε λέγοντας πως δεν θέλει την Ουκρανία για αντίπαλο:

«Δεν θέλω την Ουκρανία για αντίπαλο. Γνωρίζω από πρώτο χέρι πως διαθέτει παίκτες μεγάλης κλάσης κι αν κληρωθεί με τη Ρουμανία εκείνοι θα είναι το φαβορί. Στο ίδιο επίπεδο είναι και η Κροατία. Η Πορτογαλία είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος».

Την άποψη του Λουτσέσκου συμμερίζεται και ο Ντορίν Γκοϊάν ο οποίος δήλωσε πως θα ήθελε για αντίπαλο της Ελλάδα:

«Είμαστε χαρούμενοι, γιατί δεν ήμασταν το φαβορί για τη δεύτερη θέση. Κάναμε καλά παιχνίδια στα προκριματικά. Δείτε με ποιες ομάδες παίζουμε. Θα ήθελα την Ελλάδα, είναι λίγο πιο βατή», τόνισε ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.