Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αρτέτα: «Τίποτα δεν έχει κριθεί, προσοχή στον Ελ Αραμπί»

Αρτέτα: «Τίποτα δεν έχει κριθεί, προσοχή στον Ελ Αραμπί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2021 16:40
Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή στον Ελ Αραμπί.

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Πέμπτη (18/3) τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο, έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ μετά την νίκη με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Παρόλα αυτά, ο Μικέλ Αρτέτα ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, ενώ ζήτησε από την ομάδα του να προσέξει τον Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μικέλ Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν έχει τελειώσει η υπόθεση πρόκριση: «Με τίποτα. Από αυτά που έχω δει από τον Ολυμπιακό και το πόσα παιχνίδια έχει κερδίσει στα τελευταία λεπτά, θα είναι δύσκολο. Θα προσπαθήσουν να μας ασκήσουν αρκετή πίεση, επομένως δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Για τον Ελ Αραμπί: «Έχει σκοράρει δύο γκολ απέναντι μας και έχει δημιουργήσει ευκαιρίες. Είναι ένας έξυπνος επιθετικός που κινείται πολύ έξυπνα. Πρέπει να είμαστε ξανά προσεκτικοί με αυτόν».

Για το αν υπάρχουν τραυματισμοί: «Όλοι είναι καλά, κάποιοι περισσότερο, κάποιοι λιγότερο. Υπάρχουν μερικοί αμφίβολοι, αλλά ελπίζουμε όλοι να συμπεριληφθούν κανονικά. Ο Σακά θα περάσει από άλλο ένα τεστ ετοιμότητας. Νιώθει κάτι μυϊκό. Τα έχει πάει πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες».

Για το αν έχει λήξει το θέμα με το πειθαρχικό παράπτωμα του Ομπαμεγιάνγκ: «Μιλήσαμε, όλα έχουν λυθεί σε καλό κλίμα και προχωράμε μπροστά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.