Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν’τ Σχιπ: «Φανταστικό αποτέλεσμα, ήταν ομαδική δουλειά» (video)

Φαν’τ Σχιπ: «Φανταστικό αποτέλεσμα, ήταν ομαδική δουλειά» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2021 00:17
Ο Φαν’τ Σχιπ χαρακτήρισε ως φανταστικό αποτέλεσμα την ισοπαλία της Ελλάδας απέναντι στην Ισπανία (1-1), σύγχαιρε όλους τους ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως είναι ένα αποτέλεσμα στο οποίο η ομάδα μπορεί να βασιστεί και να χτίσει πάνω σ’ αυτό εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φαν’τ Σχιπ στην Cosmote TV μετά την ισοπαλία της Ελάδας με την Ισπανία στη Γρανάδα (1-1) για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ:

«Ξέραμε ότι θα παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που θα είχε μεγάλο ποσοστό κατοχής μπάλας, αλλά ήμασταν ενωμένοι, παλέψαμε σαν ομάδα, δε δώσαμε πολλές ευκαιρίες. Είναι σημαντικό ότι μετά το 1-0 μείναμε στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις και κερδίσαμε το πέναλτι. Ο Μπακασέτας εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι στο Κόσοβο. Φανταστικό αποτέλεσμα, είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά. Είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Το σχόλιο του για τους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής: «Συγχαίρω την εμφάνιση όλης της ομάδας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο, γι’ αυτό κάναμε μερικές αλλαγές στο δεύτερο μέρος. Οι Μάνταλος και Λημνιός που βγήκαν, δούλεψαν σκληρά αλλά χρειαζόμασταν φρέσκα πόδια. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν βοήθησαν, ήταν ομαδική δουλειά. Τα παιδιά που μπήκαν στο ματς τα πήγαν καλά όπως και οι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως ο Λημνιός και ειδικά ο Τσιμίκας που έπαιξε σχεδόν όλο το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνιση της ομάδας. Είναι κάτι που θα βασιστούμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Αν τέτοια αποτελέσματα θα ανεβάσουν ξανά το επίπεδο της Εθνικής: «Φυσικά, είναι ένα αποτέλεσμα που βοηθάει στην αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να παίζουμε και με άλλον τρόπο, αλλά αλλά όταν παίζεις με ομάδες όπως η Ισπανία, πρέπει να κοιτάς πίσω, τα παιδιά να παίζουν συμπαγές ποδόσφαιρο και να κρατούν κοντινές τις αποστάσεις. Αυτό κάναμε. Θέλουμε να αναπτυχθούμε και να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Εστιάζουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια, το φιλικό με την Ονδούρα, το οποίο θεωρούμε πολύ σημαντικό, και το επίσημο με την Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.