Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Σιπ: «Μην ξεχνάμε που ήταν και που είναι ακόμα η Εθνική»

Φαν Σιπ: «Μην ξεχνάμε που ήταν και που είναι ακόμα η Εθνική»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/3/2021 12:46
Ο Τζον Φαν Σιπ μίλησε πριν το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ονδούρα (28/3 17:00) τόσο για την αναμέτρηση όσο και για την πορεία της ομάδας ως τώρα.

Ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε ταπεινότητα, τόνισε πως δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες και υποστήριξε πως στα επόμενα παιχνίδια η Εθνική θα προσπαθήσει να έχει την κατοχή.

Οι δηλώσεις του Φαν Σιπ:

Για το ματς με την Ονδούρα: «Δεν ξέρουμε τόσα για την Ονδούρα. Θα επικεντρωθούμε στην ομάδα μας. Αντίθετα με την Ισπανία θα έχουμε παραπάνω τη μπάλα και αυτό θέλουμε και με Ονδούρα και με Γεωργία. Να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τον Αλεξανδρόπουλο: «Είναι νεαρός παίκτης. Τον παρακολουθούσαμε. Έχει κάνει βήματα προόδου. Έχει να μάθει πολλά ακόμα όμως είχαμε λόγο να τον καλέσουμε μετά το πρόβλημα του Πέλκα. Ελπίζουμε να είναι οκ ο Πέλκας αλλά θέλουμε παραπάνω παίκτες και για τη Γεωργία. Ίσως να τον δούμε να παίζει και να δούμε την πρόοδό του».

Για τα ματς με αδύναμες ομάδες: «Είχαμε ομάδες από την Ευρώπη με καλά αποτελέσματα, όπως τη Σλοβενία και το Κόσοβο. Δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Ας μην ξεχνάμε που ήταν η Εθνική και που είναι. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα. Να παίρνουμε αποτελέσματα και να σκοράρουμε».

Για το πως προετοιμάζει τους παίκτες: «Με τους παίκτες μιλάμε για το πως να αμυνόμαστε και να κάνουμε επίθεση. Βέβαια υπάρχει και η πνευματική προετοιμασία. Μας δίνει ώθηση το καλό αποτέλεσμα με την Ισπανία και τη δυνατότητα να το... κουβαλήσουμε στα επόμενα ματς. Θα μας δώσει μία καλή ενέργεια»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.