Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Καμπάκοφ στο ΟΑΚΑ, Τρεϊμάνις στα Γιάννενα

Κύπελλο Ελλάδας: Καμπάκοφ στο ΟΑΚΑ, Τρεϊμάνις στα Γιάννενα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/4/2021 15:25
Η ΚΕΔ όρισε ξένους διαιτητές και στους δύο πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (7/4, 20.00) και τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ολυμπιακό (7/4, 18.00).

Το ντέρμπι των «δικεφάλων» που αμφότεροι βρίσκονται σε περίοδο κρίσης θα διευθύνει ο Βούλγαρος διαιτητής Γκεόργκι Καμπάκοφ ο οποίος ήταν εκείνος που είχε σφυρίξει και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο δεύτερο γύρο της Super League Interwetten το οποίο είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 1-1. Συνεργάτες του θα είναι οι επίσης Βούλγαροι Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Χρίστοφ, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ευαγγέλου και στο VAR ο Ολλανδός Πάουλους Φαν Μπέκε και βοηθός του ο Φωτόπουλος.

Όσον αφορά τον αγώνα μεταξύ του «Άγιαξ» της Ηπείρου και του Ολυμπιακού, «άρχοντας» του θα είναι ο Λετόνος Αντρίς Τρεϊμάνις ο οποίος φέτος ήταν ο διαιτητής των αναμετρήσεων ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1 και ΑΕΚ - Άρης 0-2. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγιονίκοβς, 4ος ο Παπαδόπουλος και στο VAR ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι με βοηθό του τον Νικολαΐδη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.