Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλάτενμπεργκ: «Κανένα πέναλτι στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ»

Κλάτενμπεργκ: «Κανένα πέναλτι στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
6/4/2021 18:19
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ όπως συνηθίζει, σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League Interwetten.

Μάλιστα ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ξεχώρισε όλες κι όλες τέσσερις φάσεις.

Για ένα πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ τόνισε:

«Ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι σε φάση κατά την οποία η μπάλα χτύπησε στο χέρι αμυνόμενου της ομάδας του ΠΑΟΚ εντός της περιοχής πέναλτι. Ο VAR έλεγξε το περιστατικό σαν πιθανή περίπτωση πέναλτι και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή για συνέχεια του αγώνα. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι καθώς η μπάλα παίχτηκε από τον επιτιθέμενο από πολύ κοντινή απόσταση και το χέρι, τη στιγμή της επαφής ήταν σε φυσική θέση».

Για το πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ στον αγώνα με τον ΠΑΣ είπε:

«Ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι σε φάση όπου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυνόμενου εντός της περιοχής πέναλτι. Ο VAR έλεγξε το περιστατικό από διαφορετικές γωνίες λήψης και συνέστησε ανασκόπηση της φάσης εντός του αγωνιστικού χώρου, έπειτα από την οποία ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του ξκαι καταλόγισε πέναλτι. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση παιξίματος της μπάλας με το χέρι καθώς όταν πραγματοποιήθηκε η επαφή η μπάλα ερχόταν από μακρινή απόσταση και οι αμυνόμενος έκανε μια ξεκάθαρη κίνηση με το χέρι του προς αυτήν».

Για δύο οφσάιντ τα οποία υποδείχθηκαν μέσω VAR στους αγώνες του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης και της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό:

«Υπήρξαν δύο περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου όπου χρειάστηκε η συνδρομή του VAR για να επιβεβαιωθούν ή να διορθωθούν μερικές σημαντικές αποφάσεις που αφορούσαν σε περιπτώσεις οφσάιντ. Στον αγώνα Ατρόμητος - Απόλλων ο βοηθός διαιτητής λανθασμένα καταλόγισε οφσάιντ σε τέρμα που σημείωσε η ομάδα του Ατρόμητου Ο VAR διόρθωσε τη φάση χρησιμοποιώντας την τεχνολογία. Το ίδιο συνέβη και αργότερα στην ίδια αγωνιστική στον αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού».

Δείτε το video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.