Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Με κόσμο στις κερκίδες η διοργάνωση!

Euro 2020: Με κόσμο στις κερκίδες η διοργάνωση!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/4/2021 20:18
Η UEFA με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως οι 8 από τις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το καλοκαίρι έχουν εγγυηθεί την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα τους!

Η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες των γηπέδων του Euro 2020 ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την UEFA το οποίο φαίνεται πως κερδίζει. Συγκεκριμένα οι 8 από τις 12 πόλεις που έχουν ανακοινωθεί πως θα φιλοξενήσουν την διοργάνωση είναι έτοιμες να υποδεχθούν φιλάθλους κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα την θέση τους το Μόναχο, η Ρώμη, το Μπιλμπάο και το Δουβλίνο κάτι που οφείλουν να κάνουν ως τις 19 Απρίλη.

Η Βουδαπέστη είναι η μόνη πόλη που ως τον Ιούνιο ελπίζει πως μπορεί να εγγυηθεί 100% πληρότητα στην «Puskas Arena», θέτοντας όμως αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα όπως το πιστοποιητικό εμβολιασμού ΄ή ένα πρόσφατο αρνητικό τεστ κορωνοϊού. Η Αγία Πετρούπολη και το Μπακού ελπίζουν να γεμίσουν πάνω από το μισό των γηπέδων τους με θεατές, ενώ Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Γλασκώβη και Κοπεγχάγη έχουν δώσει επιβεβαίωση για 25%-33% πληρότητας στα στάδια τους.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν οι 4 πόλεις θα μπορέσουν να υποδεχθούν κόσμο το καλοκαίρι, σε διαφορετικό σενάριο υπάρχει περίπτωση αποκλεισμού τους από την διοργάνωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.