Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Μέσι πιέζει τον Νεϊμάρ να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα»

«Ο Μέσι πιέζει τον Νεϊμάρ να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/4/2021 16:31
Ο Λιονέλ Μέσι προσπαθεί να πείσει τον Νεϊμάρ να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L' Equipe».

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν φευγάτος από τους «μπλαουγκράνα», όμως όλα δείχνουν ότι έχει αλλάξει γνώμη και σκοπεύει να παραμείνει στους Καταλανούς.

Μάλιστα το ιδανικό σενάριο για τον ίδιο, θα ήταν να έχει στο πλευρό του τη νέα σεζόν και τον Νεϊμάρ. Η συνεργασία του τελευταίου με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει, όμως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την επέκτασή της.

Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι ο Μέσι προσπαθεί να τον δελεάσει ούτως ώστε να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα. Άλλωστε έπαιξαν παρέα για τέσσερα χρόνια και τα είχαν καταφέρει περίφημα, κατακτώντας μεταξύ άλλων και το Τσάμπιονς Λιγκ του 2015.

Βεβαίως υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με το κόστος μίας τέτοιας κίνησης, με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους «μπλαουγκράνα».

Το μόνο βέβαιο είναι ότι με συμβόλαια σημαντικών ποδοσφαιριστών να ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα «θερμό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.