Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα;»

Λουτσέσκου: «Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα;»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/4/2021 18:34
Ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα άφησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου με δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε με επιτυχία στην Ξάνθη και στον ΠΑΟΚ για πέντε συνολικά χρόνια και έχει τις καλύτερες μνήμες από την χώρα μας. Ο Λουτσέσκου βέβαια ήταν εξίσου επιτυχημένος και στην Σαουδική Αραβία εκεί που κατέκτησε κάθε πιθανό τρόπαιο με την Αλ Χιλάλ.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στην εκπομπή Fotbol του Digi Sport της χώρας του ξεκαθάρισε πως δεν θα προπονήσει μέχρι το καλοκαίρι αλλά το ενδεχόμενο επιστροφής σε Ελλάδα ή Σαουδική Αραβία είναι ανοιχτό.

«Δεν θα προπονήσω μέχρι το καλοκαίρι, έχω ζήσει πολλές εμπειρίες. Πανηγύρισα επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, οπότε δεν νομίζω ότι μού λείπει κάτι. Υπάρχουν μέρη όπου έζησα απίστευτες στιγμές; Μια τέτοια κατάσταση ήταν στην Ελλάδα, πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι, κάτι που ήταν ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία;

Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου υπήρχε διάσταση απόψεων ανάμεσα στον ιδιοκτήτη και τον προπονητή. Προτίμησα να φύγω, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η Σαουδική Αραβία είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο. Δεν θα πω από τα καλύτερα, αλλά από τα δύσκολα»
, σχολίασε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.