Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κίνδυνος τιμωρίας του Ιμπραχίμοβιτς για μετοχές σε στοιχηματική εταιρία!

Κίνδυνος τιμωρίας του Ιμπραχίμοβιτς για μετοχές σε στοιχηματική εταιρία!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/4/2021 15:18
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αντιμετωπίζει κίνδυνο σοβαρής τιμωρίας από τις UEFA και FIFA καθώς όπως αναφέρει ένα σουηδικό μέσο ο ίδιος έχει μετοχές σε στοιχηματική εταιρία.

Σύμφωνα λοιπόν με την σουηδική εφημερίδα "Aftonblandet", ο σούπερ σταρ της Μίλαν έχει παραβιάσει τον κώδικα ηθικής της FIFA και τις αρχές της UEFA, οι οποίες υπογραμμίζουν ξεκάθαρα πως κανένας παίκτης δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή με στοιχηματική εταιρία.

Με βάση το δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδας το 2018 ο Ζλάταν έγινε συνιδιοκτήτης της Bethard μέσω της εταιρίας του Unknown AB. Η κίνηση αυτή έκανε αδύνατη την συμμετοχή του στο Μουντιάλ του 2018, στο οποίο απουσίαζε ούτως ή άλλως λόγω της τότε απόσυρσης του από την Εθνική Ομάδα. Στη συνέχεια ωστόσο ο Σουηδός επέστρεψε τόσο στην Μίλαν όσο και στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα κάτι το οποίο ίσως και να του στοιχίσει.

Μάλιστα ο CEO της Bethard, Έρικ Σκαρπ έχει επιβεβαιώσει πως ο Ιμπραχίμοβιτς παραμένει μέτοχος της εταιρίας ακόμα και σήμερα. Από την πλευρά της η Σουηδική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μέσω του γενικού γραμματέα της, Χακάν Σόστραντ τόνισε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή που αν αποδειχθεί ένοχος κινδυνεύει με τιμωρία 3 χρόνων αποβολής του από το ποδόσφαιρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.